Mitt första tidinställda (y)

JApp jag skrev inlägget 18.05 men det kommer att publiceras 21.05 (y) nejmen vet inte vad jag ska skriva, nästa lördag (om en vecka ska jag till Grönan :D, orkar inte släpa på stystemisen så tar med lilla diggisen ;) har fottat med den här på stuan också, den är faktiskt ganska bra för att vara en diggis ;) nejmen jag kommer antagligen inte att orka blogga mera efter att jag har skrivit detta inlägg så att ;) ojdå, bara en vecka och tve (en) dag kvar till ridlägret!!! Måste ha Alice jag döör annars Dx nejmen såhär önskade jag:
  1. Alice ♥
  2. Arrow
  3. Ior (ellr. om det var Rocky xD)

Länge sedan (första gången vi var på hoppkurs) Ursi har fottat :)

Inte jag som har satt fast honom, det var någon nybörjares mamma + en vacker väst xD

Har ingen bild på Rocky just nu så ni får klara er med Ior, I♥ hans åsneöron ;)

 


Två vackra fåglar

 
 

Ööö är jag normal???

Jag längtar tills det blir höst!! JAg längtar tillbaka till skolan :O Nu blir jag serriöst orolig, men aja det går nog snart över ;) får vi hoppas :P
Sötnötar ♥
 

Chill & chill

Hejsan jag igen :D sitter i rummet och tar det coolt :cool: Ska fläta mitt hår tror jag sen duscha nej vänta tvärt om!
Vädret här är ju heelt fantsaisk! I hammarland vare ju iaf lite sol juu ;( men vaa? när jag skriver så bläddrar datorn neråt
konstigt :p! Men nu borde jag göra ngt vettigt som typ baka så HAJDÅ!
tagen på stugan :D!
 

Hej :)

HAr nog dagens bästa rubrik ↑ Nejmen har just badat bastu + ätit middag så slappar bara nu ;) vet iegntligen inte vad jag ska skriva om :( men aja ni får den vackraste bilden jag har (y)
Japp fin, jag VET xD
 
 

Ännu en LörDAG av klarad, då taggar vi lördag KVÄLLEN!

HEJSAN! sitter och chillar med mina "ridkläder" på men det betår av mjukisar & en wezc tröja såe c:
Ja ni har int riktigt något speciellt för mig nu ikv bara tagg för imorgon då jag & lisa far till stugan och övernattar! 
och mamma då ;) Sen måndag: leklandet tagga tagga tagga! :D
sen när veckan äntligen är över och söndagen ocskå då är det  R I D L Ä G E R ! :D
Känns som det kmr bli en najs vecka :) Får väl sätta punkt för inlägget nuså punkt! → .
Jahaja :o
 
 

TaggaTaggaTagga! :D

Sova över på Ursulas stuga imorgon, tagga! :D :D ♥
 
Vi säger att bilden passar jätte bra hit ♥
 

Maroon 5 - One more Night

 
 

Marlene 30.6

Red Marlenen idag :D! Det regnade först här inne i stan men jag & Lisa åkte ut iaf. Blev barbacka igen supermysig!
Vi klarade oss smärtfritt denna gång ;) Men hon faktist jätteefin, testade lite skänkelvikning i trav gick sådär men är nöjd endo! :D Märkte hur mycket mer jag lärt känna henne nu. Eftersom när Lisa red så började hon korva vi ngt ställe. Och då lixom kunde jag förklarar vad hon kunde göra, scary. :o Fin fina häst :love:
 

17:33

Hej Hej! :D
Har varit och ridit med Ursula,
det gick jätte bra! Vi delade på Marlene
om man säger så xD Haha, vi red inte dubbel,
utan vi turades om ;) Men det var väl
allt, så i hörs! :D
 
Ursula & Marlene, så fina! ♥
 
 

@bilen

 
 Tjena! Har varit och ridit Marlene. Gick jättebra! <3 Lisa red lite på marlenen eftersom hon skulle ju ha ridit om jag farit till swe :) Men blev ju kvar på ön iaf men alla är iaf nöjda & glada ;) hörs sen!
 
 
 
 
 
 
 

Haii

Vaknade för ca. en timme sen :) dom lovar regn idag (iallafall här i Bomarsund) ojdå :P har hållt på med detta inlägg i en halv timme xD aja letar ju häst att låna i sommar, men det är svårt, vill ju helst ha en stor häst att rida + en liten ponny/shettis som sälskap men det är typ omöjligt så vi får se :/ men om du som läser våran blogg, har en ellr känner en som har häst så mejla [email protected] ellr. ring 04573134567 :) Är intresserad a dom flesta raser ;)
Nejmen nog med reklam nu ;)
Somsagt det regnar idag :(
men ska göra följande: städa mitt rum, läsa (har lånat sju böcker från bibban) + söla frmaför datan ;) nejmen ska börja avrunda detta inlägg ;) men seees
 Känner mig lite udda när både Ursi och Lisi har a dog :'(

Haha älskar slutet! :D

 

Ehm.. rubrik tack?

Tjoho! Tränade agility med min fina hund han hoppade 45/50 utan vägringar elr problem finisen♥
kontrollfätlet brukar krångla men näej det funkade :D Kan int säga mer en att han är i tävlingsfrom.
Vilket blir frusterande för skulle nog själv aldrig klara det. Nej är int rädd men vet int vad jag ska göra
nog för att en agility tränare bor typ 3 hus ifrån mig men ;) Märkte att inläggsmenyngrejset är tbx wooho! 
Fick en bloggkick nu men synd att den int kommit tidigare för då hade inte statestiken varit å ful ;(
men bryr mig int riktgit eendo xD Här har vi lite pics från förre gången tror jag ?
 
 
 

Jo jag har tråkigt.

 

SötSötSöt ♥


Hejrubriken

Varit med Lisa typ hela dagen ! :D Först kollade vi på mumin och sen fick vi panik över en sten ;) Mamii bjöd på glassen - Mamma bjuder haha ful humor man har! ;) Nu lyssnar vi på musiken till en häst som springer på två ben xD Vi har vart ute på studmattan i typ 3 timmar shiieeet :o Idag blir bloggen en månad så grattis bloggen! :D Kanske kör lite agility med the little man Hejssvejs! :)

Skratt, skratt, och skratt

Sitter hos U nuu vi har varit på studsmattan i kanske 2 timmar? Eller jag vet inte, länge var det iallafall :D Imorgon far jag och Ursula och kanske Dessan till Hammarland och rider! Ursula skulle ändå inte till hööks så vi far allihop till Hammarland :D Och en sak, jag och U kollade på Mumin på youtube och vi blev jätte rädda för Mårran :o Men allvarligt hon är ju läskig! Det var allt för mig, nu säger vi Hej! ;) (fult) Arkiv :')

Snart --> stan och käka glass :D!

Hejsan! Snart kommer Lisa hit igen och då far vi till stan och äter glass! :D Det är jättefint väder ute så kommer bli nice ! Märkte att jag har 2 bigga blåmärken på mina ben O_o Nu sitter Lisa här och visar sin musikaliska sida ;) HEJDÅ! //Lisa & Ursula

29.06.12 redan :O???

Imorn är det sista juni :'( jag som älskar juni ;( Aja idag ska jag nog bara vara ;) kanske cyklar ut till Björkhagen, vi får se ;)

00:05

Moi! Kollar på Lillabloggen, men ska snart sova! Men det går typ int för jag kollar samma video om om om igen xD Men har lovat mig själv att gå och sova senast halv 1 men blir nog ändo typ 1 ;) Imorgon blir de det en lätt dag med lite glass haha låter som det blir bra ! :) Men nu ska jag väl börja fixa så Godnatt alla!

en stegrande olivia


22:14

Ska fixa klart det det sista i rummet, sen ska jag ut på studsmattan! :) Men nu käkar jag namnam :love: Sitter och taggar leklandet på måndag, dessan sa att det var awesome! :D Men nu ska jag börja så gonatt!

4 dagar fram

Ser ut så här: Imorgon (Fredag?) : Fara till stan med Ursula och köpa glass kanske annat också! Lördag: Rida Marlene istället för Ursula (som då är och shoppar loss på hööks, avundsjuk :() Söndag: Sova över på Ursulas stuga med henne :D Måndag: Fara till Leklandet i eckerö med Ursula♥ Dom två sista var arkivbilder ;)

Olivia 28.6 ♥

Ryktade och gosade lite när vi kom dit! :D Sen ganska direkt for vi ut och tömkörde! och herrejösses (fult) vad speedade dom var! :O Vi försökte göra serpentiner och göra halter och sånt men det funkade inte så värst bra ;) Plötsligt fick Olivia något ryck och skulle absolut gå iväg och äta gräs på ett ställe, knäpp ponny♥ Det var ganska jobbigt när det hela tiden var någon broms, fluga eller mygga på hästarna eller på en själv :( Men det var värst i hagen! När vi kom tillbaka fick Oliven något fel och stegrade ganska högt några gånger xD Ursula fick det på bild! :D Sen sprang vi lite med dom och gosade lite också :)

Lilleman 28.6♥

Hejsan! Varit till 2 överspeedade pounis idag. Vi ryktade gick igenom tricken, han kan dom extremt mke bättre nu! :D Vi orkade int röppla med att sprutaa flugspray eftersom dom bara springer då det närmar sig. Ist var vi lite smarta och satt det på borstarna ist (: Sen till tömkörningen, vi gjorde en extremt konstig film som KANSKE dyker upp men bara kanskse ;) Men dom var helt super speedade, fick inte ens stopp några ggr för att han var så het. Det gick faktiskt jättedåligt :( Nästa gång ska jag gå mke serpentiner, halter och körkommandon. Ska ju snart börja köra brumbrum :D Liven höll på att stegra när vi kom tbx.. finns bild på det. Men nästa gång ska det gå bättre det har jag bestämt! hehe hejs! Finasötagulligagubbe<3 ;)

Vill ha till finaste tjejen <3

Och till alla er som kommer att säga att det är onödigt att köpa allt detta: Jag ska inte köpa det men jag vill -.-

haiii :)

Ska snart ta och städa kaninburen :) Men först ska jag ladda upp lite bilder ;) Hade bara lust att ladda upp ;)

Konstigt.

Sitter och chattar med dessan :D Ska ta och äta lite sen åker vi! Sitter och tänker på hur det kmr va då jag får tandställningen blä, kan man äta ens något godis då!? alltså hjälp :s? jag tror jag kmr dö, men nu måste jag draa bloggar hos Lilleman! elr vänta gör jag? :s

Tagga tagga tagga! :D

Snart ridläger jue, ska vara så försiktig som möjligt blev ju sjuk på förra. Men nu tror ni säkert "så du får hem?" hah, jag fara hem från ett ridläger A L D R I G! ;) Men iår jag ska ha Ramia punkt! Nu när jag tänker på saken så man utvecklas en massa det här året, ridit bättre, börjat tävla osv.. Förra året: Nu: Har fortfarnade enormt massa att lära men man lär sig fort! :)

Titta vilka som kikat in :D <--

Tjarå, sitter och lyssnar på musik som om det int fanns annat. Asså märkte nu att jag kan alla britney spears nyaste låtar :D ♥ Har världens uddaste låt som favorit men på youtube låter den helt sdfnkdjf men på hennes konsär såå var det helt amazing! :cool: Men nu ser ni kanske att det kommit smilesar det skulle kommit igentligen för länge sen men då korvade allt sig så ja, Men bättre sent en aldrig ;)

28.6

Sitter och pratar med en hyperventilerad Ursula som berömmer sig själv för att hon gjort många inlägg! ;) Vi ska fara till Bamböle snaart och det ska bli kulkulkul! :D Och det är ju så fint väder också! :D Vi tänkte filma lite ocksåå så ni får säkert film sen! Ses! :D Arkiv :')

tjaba tjena hallå ;)

Hej, jag har tråkigt (y) Idag ska vi och hälsa på pappas kusiner för dom åker hem till Danmark imorn men annars vet jag inte riktigt va jag ska göre Dagens planer: 09.21-09.30:datan hehe 11-12 borsta kaninerna (japp det kommer att ta en timme) 12-13 äta lunch+städa kaninburen 13-ca15?: hälsa på pappas kusiner ca15-16 datan ;) 17-18 middag 18-19: städs i mitt rum 19-20: datan igen ;) 20-21: göra mig iordning för stan imorn :) Gud vad jag vill ha this grimma :(

Torsdag kl 8 ?

Idag far vi ut till ponnisarna :D♥ Saknat min surgubbe, trickträningen kanske går mindre bra eftersom han int gjort det på några veckor ;( Men gör det bästa av det hela helt enkelt, tänkt snart börja öva lite mer på buga han klarade det 1 gång då jag testat men ska försöka i lugn takt lära in det :) tänkt gå ner och äta frukost, sen städa mitt rum. Okej nu skämde jag just ut mig brutalt! Pappa gick upp för trappan och jag bara sätter ut huvudet ur mitt rum och ser helt ströd ut haha! ;D Antar att denna polle kommer se ut som en boll e , torrmorgon humor dissas x) Finaste♥

Barbackaritt

Red Marlenen igår, kajsa hängde med ;) Först krånglade det sig att ta sig dit, men vi hitta till sist. Sen måsta vi fånga marre i hagen vilket tog en kvart kanske? Sen vart det typ 2 km till ridvägen. Men vi tog oss dit smärtfria. Det var nog den underbaraste ridturen någonsin :)! Har aldrig smilat i galoppen förr, (föröskt men det är svårt) Men nu kom det automatikst Såå himla underbart väder ,fin häst osv. Sen skulle vi börja be ge oss hem och så kom det något dike som jag hoppade av i , och så skulle vi GÅ över det men ist hoppar hon rakt på mig men skadade mig int, lite blåmärken på benen blir det iaf ,Sen tvingade jag mig att hoppa upp igen och då for i tbx! Massa skratt och supermysig ridtur :)<3 Sen korvade det som vanligt med skjutsen så kom hem kvart i 12 :')

Känt mig som ett bär som krossas men sedan blivit ihop limmad.

Halloj! Skulle uppdaterat bättre igår men på dagen hade jag jätteont i huvudet och mådde blä. Sen somande jag sovtyp 2 timmar sen tvingade jag mig iväg och rida. Men det skriver jag om strax! :) Jo just ja kl är halv åtta nu men jag kan int somna om!! det är helt omöjligt får väl stå ut x) Näej jag vill också till hööks men kanske t.o.m ska fara :D! Min onormala katt får stå för bilden ;) Har fortafarnade problem med vad jag ska ha som singnerings text så bestämde mig för att ta en vanlig text helt enkelt :)

Jordgubbar


Bloggningen..

Är inte så jätte aktiv idag som ni kanske ser..Har inte så stor blogglust just nu ;) Men ska ändå försöka anstränga mig lite! xD Har precis kollat runt på hööks och lite andra hemsidor! Det är så sjukt mycket jag vill haa :( Dock är jag lite pank just nu.. hehe :) Imorgon blir det iaf Bamböle, kameran kommer med! :D Behöver verkligen bilder! Vi hörs! ( haha, fail jag tänkte lägga upp en bild på en av sakerna jag vill ha men Desire har ju redan lagt upp såna bilder så jag antar att blir lite tråkigt då xD) Får bli en gammal bild på mig och Olivia som Dessan fotat <3

Vill köpa till Gullviva!!

Vill även köpa ett äppelgrönt pannband men hittade inte :(

B L O G G D A G!

Yesbox idag ska jag & Lisa ha en bloggdag heela dagen :)
 
eftersom vi uppdaterat så dåligt ! Kommmer även upp ett  videoinlägg, men här är filmen från i fredags↓
Lisa & Ursula :)
 
 

21:23

Kom just hem från Ursula, var med henne hela dagen :D Vi skrattade lika mycket som vanligt, eller kanske mer! ;) Vi var på stan, var på studsmattan och i slutet hade vi lite wrestling xD Men det var iaf jätte kul att träffa henne! :D Imorgon blir det nog en ganska likadan dag :D ( bildlöst mobilinlägg :() /Lisa



Bildbomb från när Linus kom tillbaka till Björkhagen ;) (Ursi har fottat bilderna så hon får ta om hon vill)


Homa igen :)

Kom just hem :) Leklandet var toppen :) (fast josse och jag var typ dom äldsta där) xD gjorde ett magplask+ föll med näsan före två gånger, den är väll typ bruten nu x) aja ikväll ska vi till Björkhagen om det slutar att regna någon gång x) japp mkt x) men jag är på det humöret x)

-->hästaffärn<--

Vet int rikigt vad jag ska köpa, kanske ett par lindor som matchar mitt shabrak :)
Lisa är påväg och vi ska cykläh in till stan wooohoooo! n..o..t det regnar som sjutton men 
Men nu kom hon !

Helllu c:

Vaknade halv 12, sköönt att få sova ut ;) Hade nog sovit längre men då ringde Lisa och villle att vi skulle va med varandra :D Men när jag öppnade mina ögon såg jag först Kattspya..sen en  R Å T T A!  men var för trött för att bli äcklad :s detta händer varje år pgr av att min katt aldrig har en pause i jaktsesången..Men nu är iaf alltm borta, PJUH! och nu har Lisa just åkt hem men vi ska vara med varann igen, vi tänkt fara till hästaffären och shoppaa :D 
Finisar c:
 

Snart: Vara med denna filur! :D

:D
 

Till leklandet i Ekerö med Josse

:D bloggar senare idag :)

Movie!

 

Häärliga kaniner, or not..

såhär skrev min kusin på fejjan 
FYFAN!! Jah har int varit med om någe väre!! :O Vf!? Nu när ursula och Jah skulle hoppa med mina tre underbara kaniner (Trodde jah) då skulle vi hoppa med två kaniner först som heter Maja och Toffsan och då så sprang Toffsan runt som en galning och bajsa för fullt!! som en GALNING!! och Maja bara satt i ett hörn och kolla som om hon hade sett ett spöke, Sen skulle vi hoppa med min kanin Emma och hon e min favo kanin (iaf var hon det...) Det gick jätte bra hon klara höjd 2/4 och så fuska hon ibland hon gick under!! Tills.... Ursula skulle puffa henne på baken så hon skulle hoppa då så När hon hoppade så pissa hon också!! såklart... Så kom pisset på mejj!!! På mina byxor sen satt jah mejj i det och sen skulle vi sätta tbx henne i buren och då när jag lyfte upp henne... Jah det kan ni ju gissa!! :@ Hon var som en PISSMASKIN hon pissa för fullt hon det bara spruta ut piss!! På mejj hela mejj! -.-!? Satan!! Jah har int varit med om någe värre ;O....................
Nu sitter man på färjan och luktar piss & bajs häärligt!!


Pengar

 

Tråkigt inlägg

Har exakt ingenting att göra.
Sitter bara och lyssnar på musik och
kollar på olika bloggar.
En typisk "sommarlovsdag" :D
Men det känns ändå ganska skönt att
bara göra ingenting, inga krav.
Men imorgon kommer Ursula hem så
då ska jag hitta på något med henne :D
Ska försöka dra mig bort från datorn och fota
något. Får se om jag orkar ;)
 
Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar dig ♥
 

Drive by - Train

 

@kusinens dator :3


Busigt. vi hållit på och dansat till just dance förlorade varje gång D:
Vi ska snart ut och göra ännu en till video (we are crazy in it haha!)
I affären fick jag underbara fina godis♥ Detta kmr int mamma gilla :D
Far hem till den hemma ön där runt 9 tiden på kvälllen fuuu :(
Gaash nu blev dom klara med dansadet så måst sluta ce ya!
Hahah fient (det är jag som stannade på bryggan som ni ser ;D)
Jag leder x)

nuuu va med JORDNÖTEN INGERSTRÖM :D

 <-- Josse: Du sa att jag fick lägga upp denna bild ;)

of to the butik!

Jag & min ena kusin jenny skulle sova med varann sen vaknar man av att man har dragkamp om täcket med jessica :O
haha så jag & Jessica hade somnat med varann xD Vi somnade till och med typ 2! Men nu tänkt vi åka till butiken
Y E S kan ta och säga att dt butiken har det bästa godiset in da world! :3
Hehe sööthest ;)

I'm on Ålääänd again!

Yes yes :D
Bloggade ett mobilinlägg igår men nej nej,
inte ska det publiceras!
Det är ju inte så speciellt fint
väder här nu.. Ursula borde väl komma
hem idag om jag fattat rätt xD
Och Dessan är väl också på Åland?
Haha, känns som man har lite dålig koll x'D
 
En bild på Titti får avsluta detta inlägg :)
 

Movietime!

 

I'm in love in this country

Mer går väl inte att säga♥ Idag  & ikv har jag varit med mina kusiner, ätitit god mat, haft kul!
Jag,Jenny,jessica,niklas,lars for iaf och simmade till kattberg, skit kul :D Inann vi for och simmade 
så skrattade vi så mke att huset dunkade..Neejrå överdriver int alls (;  haha men vattnet var jätteskönt
jag känner mig stolt, jag doppade mig andra :D hah, klå det ni baadgurkor. 

HEJHEJHEJ

Åker hem idag! :D
Kommer kanske hem runt 2 på natten.
Förresten så får ni ursäkta mina fula
tidsinställda inlägg som bara är bilder eller något xD
Men det är för att jag aldrig kommer på
någonting att skrivaa ;) Och just det,
SNART ÄR DET RIDLÄGER!
Men tror nog att jag bloggar från färjan
så vi hööörs :D
 
Får bli en arkivbild på Ursula, för jag
är för lat för att ladda upp någon, MOAHAHA
 
 

AHaha

Fick just springa ut och jaga kaniner som grävt sig ut ur rasthagen x'D
Jag bara älskar er <3

1 år sedan

herregud vad smal hon var :O
 

Godmooorning :)

Idag skall man dåe till något ställe i Degerby (Föglö) och äta middag ;) KAmeran kommer OFC med ;)
Men i skrivandets stund så gör jag inte så mkt, eller jo... längtar efter Gullviva, Alice och en person... eller ganska många personer ;) Man är ganska isolerad på stugan :(
Vem skulle inte sakna this brudar↑?
Du är mitt allt♥
Vad skulle jag gjort i sommar om jag inte hade dig? (Ursi har fottat)

Dyngning på G !

Yesbox :3 Vi ska snart gå ner och äta lite & dricka lite oboy = extra energi! Men det man int tänker på är är att det heter oBOY vrf kan dt int heta oGIRL!? tänker seriöst messa tidningen och kräva att dom byter eller så int xD Men ni har väl checkat mina kusiners blogg? -->http://teamholmberg.blogg.se/<-- Chattar med min bror, som int tror på att vi dygnar x)
behövde nån singnerings text ;D
 

underbara kusiner♥

 

2 bilder

 
ganska skönt att man kan ladda upp flera bilder åt gången ;)
 
 

Tiden springer ju som en tiger :o

Raawr! ;) , ba en timme kvar tills vi? jag är framme och drygt 1,5 tills jag träffar underbara människor♥
Men älskade kamera blev hemma för vågar int ta med den :s Alltså om det int skulle va skit väder skule det vara en helt azuum dag, men näej det ska såklart regna ;(
Google bild ;3
 

Pappaförbannelsen!

Min pappa säger alltid, bra tack hej då han pratat klart i telefonen.
Och nu sa JAG det :s alltså hjälp tänk om jag blir som min pappa!! :S
(felåt för skumt inlägg ;3)
//Ursiii

Jag tror jag dör! xD

Eftersom min telfon hänger ( ni såg väll bilden? ) såfråga ngn italiensk gubbe" why don't you put i there"
Alltså jag svara int men börja flina, pinsamt värre, och dom sitter mitt i mot mig och stirrar, skulle vilja byta plats men vill int vara ännu mer oartig xD reser dessutom själv, och jo jag får det! Men nu vill jag ha food c: hörs!
haha

Jag är en mobilplågare ;3

 
Haha stackarn </3
 

Onödigt inlägg :]

Fick bilderna från min gamla minidator :D så har massa pictures *happyface* :D :D :D :D
Just nu äter jag pringles shit vad längesen dt var sen jag åt det O_o
Favo bilden ↓
Dissa mig x(  Dessan har fotat ! :)

Saturday

Hejsan :] tror int jag kan rida idag för det regnar & och Marlene blir säkert knäpp av att va själv. Så hittar på ngt tills jag reser iväg :)  Ska till skärgården, men kmr hem på måndag. Men då är alla vi brudar tbx på ön ! :D åh kmr bli så himla kul, hihi : D but the breakrast are waiting fot me to came så heejs!

Bildbomb från kaninlägret

Orkade inte "signera" men ni tar väll inte ;)

En bild på Hasse


Min midsommar

eftersom jag är så onormal, så ist för att stå vid ngn midsomarstång. Far jag is ut på godisjakt :3
haha tjockis man är ! :D ser på ngt random program x) ska snart köra agility med zimba 
sen ska jag ta det lugnt :)! Ha det bra hejs!
 

Hopptävlingar

Är att jag ALDRIG kommit runt en felfri bana på tävling. 2 ggr har jag tävlat min prinsessa då blev jag utesluten.
2 ggr har jag tävlat ferrano fått lite vägringar men kommit runt. 1 gång har jag tävlat ivory, då race han så fort att jag missade ett hinder (faail) . Och så har jag tävlat Rocky utesluten.
Häärligt va? Men i höst vill jag starta Ramia, åtminstone i barbacka cup. Och kanske en clearound  :)
 
 

Minnen , bör förbli minnen :'D

Då vi i welshclub sov över,  vi skulle vila våra ögon, såkallat "vila ögonen"´, och så vilade vi.. Och så vaknar jag kl 3 på natten och frågar dessan  - hur var det nu med att vila ögonen? dessan - Släck lampan!. :')
Haha om jag minns rätt så skulle vi tävla dagen där på? :D 

Och så crashar ALLT!

skulle göra den där uppdaterings saken men så värsta går det int att ladda upp filmer asså blev så himla ...
Fattar int vrf det ska vara så jobbigt ... //Ursula 
 
 

hemma igen :D

Orkar inte blogga :( men jag bloggar en bildbomb immorn :D blogge en bildbomb D: var fick jag det ifrån

Mycket videor :3

ska göra som så att varje timme ska jag göra ngt som jag kan blogga om :D kmr verkligen ångra det här
kl 16 - Gå ut och skrik att du att du är en gris ,videobevis
kl 17 - Skriv nånting på gatan, videobevis
kl 18 - Klättra upp i träd så högt du kan, videobevis
kl 19 - Ät nånting äckligt, videobevis
kl 20 - duscha med kläderna på, videobevis
Kom int på mer xD

My head is appel x)


HAHA fult↑ :') Nu har jag ätit ost så nu är jag nöjd! Alltså dö nya blogg.se !!!!!!!!!!!
det är helt stört säger jag bara!! Sitter och stirrar på tv och väntar  att det ska hända ngt
fast det ävstängt c: Glad midsommar förresten om jag inte sakt det? :s 
Men söta plåtii då :')

Uppdatering varje timme!

Haha få se om jag klarar det :3
//Ursii ;D

Nej nu statestiken!!

Nu har statestiken var heeelt blä! Men dessan borde komma hem nån dag snart så då blire bättre & Lisa kmr hem om 2 dagar så då bire ännu bättre :D!

Oooosssstt!

Av nån Random andledning blev jag sugen på ost så nu går jag äter ost! :3
Snygg ost va? 

14:05

Tjenare alla där ute som har ett liv! Dom flesta normala männsikor firar väll antagligen midsomma nu!
Medans jag sitter här hemma och ska städa, No life helt enkelt. Kanske solar lite i dunt nuu.
Har nyss duschat men kanske går och duschar igen för jag håller på att koka ihjäl av denna hetta!
A men vi hörs alla normala människor där ute! ;D

Tänk om jag skulle kunna få smaka på dig igen fina underbara tårta </3
 
 

Hnokki 22.6

Red hnokki idag, red somsakt med kajsa & sofie. Vi vart på banan och red dressyr. Han kändes jättefin lyssnade bra! I traven så ville han tölta (han e en islänning) Så övade mest på att få han i trav, gick efter 2-3 ggr riktigt bra :)
Sen hade vi en liten dressyrtävling, hihi :D, sen tog vi det lite lungt, Efter ett litet tag satt vi fram ett litet skutt + bommar kom först på bommarna ngr ggr sen på hindert, Sen skulle vi hoppa 30 cm utan händer wiihuu :D
Red även barbacka. :) [ för lat för att lägga upp bild x) ]
 
 

Glad Midsommar!

 

:/

Far till stugan snart = Tidsinställda
och kanske något mobilinlägg...
Tänkte bara säga det, så att ni vet ;)
Men nu ska jag göra några tidsinställda, vi hörs! :D
 

En fin rubrik

Alltså fyy, jag vill riida nu! :(
Men idag är det bara 3 dagar kvar och sen
HOME! :D  Och jag ska rida någon dag nästa vecka!
Det har jag bestämt xD Har ingen aning
var men någonstans xDD
 
Arkiv :')
 

Imorgon

Är det midsommar så glad midsommar allesammans (iförtid) ;D
men imorgon ska jag rida hnokki ist för amanda, Tack mandis! :)
ska rida dressyr kanske tar ngt litet skutt (: Ska rida med Kassan & Soffan ;)
Vi ska vara på banananen *översättning* Anjas ridbana xd
hörs imorgon! (:

Imorgon

Är det midsommar så glad midsommar allesammans (iförtid) ;D
men imorgon ska jag rida hnokki ist för amanda, Tack mandis! :)
ska rida dressyr kanske tar ngt litet skutt (: Ska rida med Kassan & Soffan ;)
Vi ska vara på banananen *översättning* Anjas ridbana xd
hörs imorgon! (:

3 sanningar om mig

1. Jag är jätteblyg för människor, som jag vet vilka är men typ int känner.
2. Jag körde över en snigel idag.
3.Jag gillar godis
 

21.6

Är otroligt trött nu!
Vet inte riktigt varför, är bara trött ;)
Har handlat lite saker idag :)
Orkar inte skriva vad jag köpte xD
Jadu, det här inlägget var otroligt onödigt
men ni fick det ändåå! 
 
 

Kokosbollar typ ;)

Sitter här med Paulina, vi har nyss bakat kokosboll aktiga makpärer ;D
Vi var också en stund på studsmattan, Haha tack paulina för att du räddade min dag!
Nu sitter paulina och sjunger att hon är man :O Men nu ska va gå efter våra "koksbollar"
Hörs! :)
sötsötsötsötsötsöt♥
 

Hemmot

 
Först och främst  H E J !
Haha paniken som upp står då pappa ringer och säger att en traktoråtkommer och fäller ngr träd och vi måst fara därifrån. Och nu när vi väl kört ut från utfarten så kommer den haha (; men nu har vi iaf slingrat oss förbi den och är på väg till en restaurang sen hem :D 

@stugan

Trodde jag hade min dator med men nä den glömde jag såklart -.-
Igår drack jag typ 4 koppar te bara för att det smakade ovanligt gott ;D okej det där lät konstigt xD
Jag har bajsigt tråkigt men nu ska jag int tråka ut er :3

09:15

Hej! :)
Idag ska jag till staden här
och se om jag kan hitta något kul! 
Något ska köpas till brudarna också, hehe ;)
Idag får jag också träffa Minttu efter en vecka! ♥
Nu borde vara 4 dagar kvar tills jag
kommer hem :D 
 
Nallebjörn :') ↑

 
 
 
 

Skulle inte kunna leva utan dig ♥
 
 

Hur tjocka tror ni ponnysarna kommer vara?

 
Tror att Olivia iaf kommer ha DUBBELT så stor mage sen senaste gången jag såg henne!
Lilleman också för den delen xD Matvraaak ;)
Längtar  tills jag får sen min beebii igen :')
 

Du har väl inte glömt?

Att du nu också kan följa oss på bloglovin'? :D
Tryck HÄR eller så går du lite neråt i menyn! :3
Nej jag orkar inte sätta in den där
följ bloggen med bloglovin ikonen! xd

DO IT!
 
 

20:56

Ciiaoo alla hmmm... ankor? xd
Jag har superduper tråkigt men som tur
är har jag en liten Ursula som jag kan sitta och
chatta med! :D Gaaah, blir galen
om jag inte får träffa mina favortiitfliickor
snart :() Jo, jag kommer tjata om
det i nästan varje inlägg tills jag kommer hem
och får träffa dom! ;)
 
Söt Oliv :')
 

Önske vidoinlägg på väg! :D

 Så håll utkik! (:

18:27

Hejhej, vart och simma med määndää ;) elr vi simma typ i 2 sekunder, sen satt vi och babbla & blev attackrade av solstolarna xD Kan int sluta tänka på hur bra det gick när jag red marre! :D Åt typ nyss mat, så ska nog chilla resten av kvällen tills jg far till stugan. Jo just det drar till stugan, för vår städerska kommer imorgon.
Bäbbii <3
 

Marlene 20.5♥ :D

Red med Mandis på anjas ridbana! :) Först red vi lite dressyr, vilket gick segt så orkade int nojsa på det så mke men det ska jag göra mer på lördag! Sen så satt vi fram några hinder. Hoppade 65/70 utan problem! ♥
Red till och med barbacka! :D Hon kicka int elr bockade utan var jätteesneel, men nu ska jag strax dra iväg och simma med Amanda, hörs! :D 
 

Wendsday

Stavas det ens så? Äh man är ändo på semester så ;D! Äter frukost sen -> rida<- :D
sugen på att rida barbacka men får se, men rider iaf i mjukisbyxor för med ridbyxor skulle jag börja koka ;)
Skriver om allt sen. Är på ngt sätt jätteglad eftersomvädret där ute är så härligt! :)) längtar tills brudarna kmr hem eftersom nu är dessan på kaninläger,och lisa ja det borde ni faktiskt veta ;) Men vi hörs senare!
Att tänka på saken att Lilleman förlorat alla sina muskler då vi träffas igen :(

Godmorgon!

Sitter och äter en bulle nuu, gott! :)
Måste ha något att dricka!
*hämtar vatten*
Sådär, inte lika torrt nu xd
Idag är det bara 5 dagar tills jag kommer hem :D
Jadu, har inte så mycket mer att skriva ;)
Mer än att jag hatar nya blogg.se?
Eller har jag sagt det redan?
 
En bild på Julia får avsluta det här inlägget! 

Dripp dropp & Humlestopp

 
Haha glömde märka bilden men whateveah ;)
 
haha så himla konstig x))
 
 

Kakproblem

Jag försökte rädda mina underbara kakor, men min bror hittade dom.. Och ena kakpaketet gick sönder i dragkampen (vad gör man inte för ett par kakor) och då sa han att jag måsta betala! haha ;)
felåt, för att jag uppdaterat som en ko :c.Har kört agility med min underbara hund♥ Han hoppade 55cm utan problem! :D Ska strax bjuda på lite pics från idag, hörs strax! :)
akivilanien! c:

3 saker ni inte visste om mig

1. Jag ser sur ut då jag NTE pratar (fast jag int är sur) moahah min förklädnad! :3
2. Jag kan bli rädd för fåglar
3.Jag är för lat för att sätta på tv:en

Söt Hund ♥

 

Följ oss via bloglovin :D

bloglovin
K
licka på knappen ovan↑ Så skulle ni vara helst awesome :D!



:D

Måste bara säga att den nya designen är
sjukt fin! :D Ursula har gjort
ett jätte bra jobb med den! :D
Älskar bakrunden, texten, headern, allt!


Våran proffsiga och snygga designmästare! :D




19.6

Hej! Vaknade 20 över 11 idag, sköönt! :D Har sån stor lust att rida nu! D: Men idag är det bara 20 dagar kvar till ridlägret, om jag räknat rätt :b Längtar! Och 6 dagar tills jag får åka hem till ön igen! :D Vädret är inte så jätte vackert här men det var jätte fint igår!

någon ful oredigerad bild xD




Idag är bloggen 1 månad!! :D

Ska snart ut och handla med mamma, sen fota och jag vet precis kmr bli najs om bilderna lyckas! :D
Fult väder är det ju också. Först sol sen regn sen sol sen regn hahha (;
Ja uppdateringen blir säkert sämre idag 1. Dessan är på kaninläger 2. Lisa är i finland 3 jag är fast på ön igen!
Heheh och det måst ju vara tråkigt när jag uppdaterar som en tok xD Men nu ska jag iväg hejssvejspotatisgrejs!
Nej jag måste ba:
R- rar,rolig,rund
A- allra bäst,awesome
M- Mysig,mullig,mörk brun
 I - ivrig, ?
A - Allra finast i hela världen♥

Nellie & Pluto får står för bilden Håll med om att dom är grymt söta tsm! :')




Hemma :D!

Hemma otroligt skönt! köpt ba 3 tröjor + converse
men conversen var så himla dyra :)  Ska ut med Zimba som vanligt, sen frukost sen vet jag int.
Fotar kanske. Hejs!


Salta pinnar

Sitter och äter salta pinnar! :) Det var jätte länge sen jag åt salta pinnar så jag köpte ett paket idag :) Nom Nom!


Google bild igen ;)




Uppdateringen

Från mig är inte så jätte bra som ni märker... Har inte riktigt någon inspiration och det blir bara sämre när blogg.se har ändrats. Hatar verkligen det nya! Men det blir nog bättre när jag kommer hem! :)




Angry Birds Landet

Har varit i Angry Birds Landet idag! Alltså fattar egentligen inte grejjen ( biffen) med att göra ett helt lekland eller vad man nu kallar det av ett spel? Och läsk och godis och leksaker och sånt. Hajar inte biffen.
HAHA BIFFEN :') Nu har jag hållit på med ett inlägg i en timme så jag tror vi avrundar här. :( haha, avrundar xD





Godnatt :)

Japp ska leka lite with lillsystern nye :)
Imorn, onsdag + torsdg bloggar Kasssaaaan från www.Muumiiiin.blogg.se :) Tack Kassan :D Goddnatt :D

Imorn : Kaninläger :D

Japp imorgon skall jag på årets bästa (eller ett av dom bästa) nämligen KANINLÄGER!!!! :) Har packat klart nu och är sjuuukt taggad ;)

In a car

Sitter i bilen och chillar x) Och nej jag mobilbloggar int, eftersom datan har internetstikka  så kan jag va på datorn överallt moahah :3 Suttit i bilen i 3,5 timme, kört förbi massa underbara affärer, som jag int fått gått in och hälsa på
:c Nu kan jag se bloggen igen wooho! :D vart tydligen ba att klicka f5 xD Vi har stannat på ett ställe som hette Ypäja och åt glass, nam c:Snrt är vi i hamnen två timmar tidagre, och näej såklart hade vi för bråttom att stanna på ngn affär garr! Vi hörs! (:

Ivory↑

ALLTSÅ VAD ÄR DET HÄR!?

skulle testa kolla bloggen igen då sa den samma sak "vår ko har tagit in i serverrummet,igen."
Sen skulle jag testa förhandsgranska ett inlägg då såg jag bloggen men så fort jag klicka ngn stans stod det " sidan hittas inte, men du hittade vår ko!" Alltså det här är ju helt stört :O



Världens Finaste♥



Bilder 17.6












Mitt schema under veckan:

• Måndag: Resa hem :D
• Tisdag: Eventullt tivoli med dessan?
• Onsdag: Rida
• Torsdag: Ingen aning
• Fredag: Ingen aning
• Lördag: Rida
• Söndag: ingen aning
Kanske glömt att säga att jag har 2 medryttar ponnyns nu! :)

VADÅ FÖR KO!?

-.-

jag kan int se bloggen vilket är frustrende! BLOGG.SE FÅNGA IN ERAN DUMMA KOSSA!!


5 sanningar om miig :D

  1. Jag är vegetarian men äter vitt köt ;) (vitt kött= fisk och kyckling)
  2. Jag får lätt skulldkännslor ;) (det vet Ursi)
  3. Jag föredrar att ryckta och gosa framför att rida ;)
  4. Jag har två grimmor som ligger och skräpar (ena är paxad men har en ljusblå av cob storlek ifall någon är intresserad ;) )
  5. Jag gillar inte nya blogg. se :/

Jag och mina finska brudar ;)

Dålig uppdatering igår...

Datorn fick slut på batteri när jag skulle blogga och det går inte från mobilen :( Men ska försöka blogga extra mycket idag ;)
Idag då ska jag till Gullviva :) Dagens planer:
  • Ryckta
  • Promenera
  • Putsa träns (hon har ingen sadel längre)
  • Rengöra vatten dunkarna
  • Rengöra mineral sten
  • Rengöra grimma+borstar
Mera hinner jag nog inte göra ;)

Sötiz♥

08:44

Godmorgon! Har nästan inget att skriva men kände att jag behövde skriva något för att ni ska få någon uppdatering! Ooops, nu blev det tydligen bråttom! Vi hörs! :D


Huja <3


Mobilbild :)



Bilder från igår & idag


Nej jag int istamgram, hade ba lite kul då jag redigerade x)







Ursäkta kvaliten! 



Saknar er!








I've got INTERNET!!

YesYesYes! :D Känns som jag varit borta från allmänheten xD Saknar mina små beebisar :'( Fast idag är det bara en vecka kvar tills jag kommer hem! :D Imorgon ska vi till något tivoliii, ska försöka ta lite bilder så att ni kan få lite att se på istället för en tråkig text ;) Känner mig ganska hyper nu xd Förresten, kan berätta en ganska konstig sak som hände idag. Jo, jag simmade i vattnet (var annars?) och så ska jag precis hoppa upp på min badring (fråga inte xd) och så ser jag något simma emot mig. Jag får panik och tror att det är en varg eller något, men det visade sig att det var grannens hund som hade rymt och tagit sig en liten simmtur!
Haha, det var otroligt fult xD Men nu ska jag kolla lite bloggar, så vi hörs! :)

(förlåt för konstigt inlägg)








Regnhoppning = Najs!

Alla hästar där var finska kallblod,förutom ett par b-ponnysar då.
Jag fick en medelstor häst,som hette Huja. superduper mega snäll.
Vi hade typ skänkelvikningar & Hoppning :D
Hon var lite trög i uppvärmningen, men det släppte mot slutet
det regnade skitmycke, men dt brydde sig typ ingen annan en jag om..xD
Vi galopperade typ 12 varv innan vi bröt av, men ridbanan var int så bigga..
Hoppade typ en banan på runt 50? Najs endå! :D
Nu kanske ni undrar hur jag kunde rida på en finsk ridskola?
Men det ni kanske int visste är at jag kunnat flytande finska
sen jag var 4-5 år! Men Huja var super mysig, rider jättegärna där igen! :D
nu kolla jag upp hur stor hon va och hon är slutmätt om 153cm.



2 timmar kvar! :D

Vart nyss ut med vovven, gick lite för fort eftersom det regnade så sprang vi sista biten c:
Nu äre ba 2 timmar kvar, sen sitter jag på någon hästs rygg! :D men helst ponni då.
Vad ska man hitta på..Springa runt i lägenheten och sedan garva åt sig själv?
vad som heslt! Annars kmr jag börja prata med mig själv vilket inte är okey ! 

Ny design! klicka F5! :D

Men bara tillfällig! :) tror jag?
/Ursula

Godmorgon!

vaknade av att fläkten hade stannat och det var koka hett i rummet!!!
ska snart ut med hunden ska chilla mest av dagen. Dom ha lovat dålig väder, och igår blixtrade det 1 gång haha men ingen oska ;D imorgon är det en domedag för mig & mitt hår , men är jätterädd att dom tar bort för mke eftersom mina hårtoppar är ganska slitna :/  Sen ikv ska jag rida, ska rida med förstora stövlar azum (a)

//Ursula

Svar på komentar

Julia
IP: 83.248.214.55

Den bruna hästen på bild nr 1 ser ut som en ponny på min ridskola (GFRK). Fin blogg!
-.....................................................................................................................................................................

 Svar: thih den ponnyn är världens bästa ponny, hon står på vår ridskola (RKS) hon är även min sköthäst :D


Imorgon är det söndag! :D

en glad smile för en söndag O: Men ni gissar väll antagligen vad det är som gör dagen till så bra! :D har lite bilder som jag ska bjuda på snart. Vet nt vrf men vill ha brunt hår..Skulle va så himla snyggt!
just nu kollar jag på WS och chillar c: hörs imogon!

//Ursula


Det regnar...

Ösregnar... det var äll det jag hade att säga :( Var inte till lammena idag frö det regnade... Hatar regn... sees...
//...

17.6?

Haha, är det den 16:nde? xD Nej men vem håller koll på datum när det är sommarlov?? Man vet ju knappt vilken dag det är! Men iaf så sitter jag i en stuga någonstans i Finland. Det blåser ganska myckt här. Men fy, nu låter jag ju som någon som skriver brev! "Här blåser det ganska mycket. Hur är det hos dig? Idag har jag..." ;) Har förresten fotat lite just. Kan visa när jag kommer hem, eftersom det inte finns
någon dator med internet här!! Men nu fick jag jätte lust att bada, så tror jag gör det! Hörs! :) /Lisa

BilsbaeksFinasteRamia♥


Världens bästa häst ♥  
/Ursula


Marknad

gick mest runt och letade efter presenter men hittade ingenting! precis inget. Hinner inte till köpcentret heller skitockså. Men på marknaden så sa massor oj titta vad fin hund! Kan inte säga mer en att jag håller med :')
zimba träffade på en hund i samma ålder och liknande ras, som var riktgit rolig att leka med! :D
Det har varit så himla koka hett här så att det int är klokt! fast man går i shorts & linne. Aja ska försök ta mig till hopptornet :D but now ut och fota,Hejs!

oredigeraad
//Ursula

Nån som vill ha ny design?

Det vill iaf jag! :)
Komentera nedan så fixar vi en så fort som möjligt! Men om det int kommer nån komentar så behåller vi designen tills vi tröttnar vilket kan ta fler år :3 så pass på! :D
//Ursula

16.5

Nu ska avslöja en sak.. Jag ha bara bloggat från min mobil igår & Idag tills nu! För nu köpt vi en internet stikka så nu kan jag blogga i överflöd :3 Drar snart på marknad, fölåt om jag skryter men.. Jag är så himla taggad för imorgon ridningen!! :D men sen finns det en sak jag tagga så himla mke mindre, nämligen att jag ska klippa håret fy blä. Hatar det sååhäär mke! tänk om jag blir flintis hur skullle jag se ut som flintis? o_O vill int ens tänka på hur det skulle se ut..Men nu ska jag dra så vi hörs sen! (:











 Saknar mina brudar & Lilleman ;) <3
//Ursula



Hej

:) ska äta lunch snart och sen ska jag gå och leka med några lamm :) seez i kväll :)

Hatar nya blogg.se -.-

Det är ju många fördelar med nya blogg.se som att man kan svara på kommentarer och så men gillar inte hur det ser ut -.- jaja vi ska inte prata om det nu.
Sov länge idag :) till halv tie :D Idag har jag inga speciella planer förutom att hälsa på fårena som finns här :) det finns lamm också<3 Önskar att jag hade tagit med kameran :( Jaja annars ska jag väll inte göra så mkt, kanske hälsa på en hund som heter Mecong :) Han borda vara  nrheten (hanns matte jobbar på min farmrs camping(från början var det min farfars men han finns inte längre) fast jag tror att det snart blir min farbrors ). Kanske hoppa med Molly, Hoppade med Polly igaår, men nu ska jag nte trååka er med detta inlägg längre sees :)
Hppas att jag har dig på ridlägret <3
//Dessan

Lördag

Vaknade för en stund sen, ska snart tvinga mig ut med vovven, som tydligen fått en konversation med en annan hund där ute :/ idag ska vi till ngn marknad sen om vi hinner shoppingcentret igen! :D kameran ska med! Bloggar sen hejs!

Jag H


Jag Ha


Cykelhjälmar

Haha, rid och cykelhjälm stog det på den där! ;) ↑
Bara för att Ursula tyckte att jag kunde göra ett inlägg om
cykelhjälmar! :D
*tidsinställt*

Inget internet

Det förklarar min dåliga uppdatering! ;) Vi har försökt med internet sticka två gånger, men inte går det heller! -.-" Så nu är det bara min brorsas mobil som har internet. Blir lite krig om den, hehe :)
Och nu har det åkt 12 tåg förbi!! Men nu vet ni iaf hur det blir med uppdateringen från mitt håll.. Ska ändå försöka uppdatera som vanligt : D /Lisa

Lite bilder som jag hittade på datorn :)



Haha älskar bilden på Ronja ;) Nejmnen måste avrunda detta inlägg nu, seees
// Dessan (hittar inte min namnsak :'()

Ööööö

Jaha nu har man nya blogg.se -.- Så gör ett å kallat snabbinlägg... jaja har ingen aning om vad jag ska skriva, Jo jag är på stugan :) Fast ni får stå ut med arkiv pics helá helgen eftersom jag glömmde kameran hemma -.- aja sees


15.6

Hejsan! Sitte och surar för det har bytt till nya blogg.se :@ ska strax tilö världens bästa shoppingcenter ! :D
På söndag kväll ska jag fara och rida :D Ska göra mitt bästa med uppdateringen. Lager guys !

Minttu

Är hon inte söt? ♥



5 saker du kanske inte visste

* Jag har gjort sönder en TV när jag var mindre

*Jag tycker om ärtor men hatar ärtsoppa

*Ursula och jag har haft på oss "Bästis halsband"
sen förra sommaren

*Jag har ingen släkt på Åland

*Jag och ursula är väldigt "musikaliska" av oss
inte


fiin arkiv bild ↑♥



Stoppa björnfarmerna!!

http://stoppa-djurmisshandel.se/index.php/Campaigns-Swedish/Arkiv-SE/WSPA-bjornfarmer-asien
Det är så hemskt fattar inte att människor kan göra så :@

Hej

Vet inte vad jag ska skriva... en bild :D
,,

Snart framme!

Datorn dog xD vet nt vad jag ska hitta på kmr ta 3 timmar till då vi framme 0: 8 timmars resa najs! För en stund sen åkte jag upp o ner i hissen tills en vakt undrade om jag tappat bort mig haha :D nu ska vi gå ner till bilen hörs alla fina läsare! :)


Now i have the feeling, IT'S SUMMER! <3

Sitter på båten och chillar, har varit till taxfree nyss köpte lite gött :) Sen har  vovven fått komma ut lite (gick på sundeck som det heter här på båten) så då började vi springa det kändes så himla häligt. Solen,värmen,vinden ALLT♥  Vi är int framme en men det tar typ 5-6 timmar :c Ska fota massor så bered er på bildbomber :3,Hejs!


Gullviva 14.06.12

Idag har jag:
rycktat+ flätat man, svans och pannlugg :)
promenerat med Gullis
putsat
tvättat vattenbytorna+ fyllt på med vatten
det var väll typ det jag gjorde :)
image description
Saknar er finaste brudarna :'(

@hamnen

Haha ja nu är jag också i hamnen som Lisa var igår ;)


Mot färgan!

Bloggar så fort jag kommer på ska uppdatera massor idag!
Kameran ska med, men nu är mitt problem vad jag ska ha med mig lyckas alltid glömma ngt
shit tänk om jag glömmer datorn :o skulle dö! tror jag kmr bjuda på en vidoinlägg snart
eftersom jag evetuellt avlider om jag får tråkigt men har ju min fina vovve med vi hörs!
Nobody is like you littleman ;)♥

Jason Derulo - Don't wanna go home


Finland idag.

Men det finns intenet så vi överlver :3
Behöver verkligen nytt och fräsht!
i min garderod och så kommer det bli bra träning för Zimba!
Han ska nämligen med, ska gå mycket bland folk så han fattar
att man inte behöver skälla på varenda människa.
Ska äta frukost nu , sen bäre av bloggar på fäärjaan!
Later guys!

Dagens planer :)

Såhär ser dagen ut:
Nu på förmidagen vara barnvakt ch Denise
Sen Gullviva till typ 16.00
Sen på kvällen egna lite tid åt sötnsarna Molly och Polly :)
Så ser min dag ut :)
Imorn blir det inte Gullviva :( och inte nästa vecka heller :(
Men imorgon ser min dag ut såhär:
På morgonen stan :)
På eftermidagen städa kaninburen och packa för att fara till stugan
Jaja måste snart packa för att fara till Gullviva :) ses :)

↑ Ursula var med när det hände :(

@hamnen!


This i have to remeber!

Nu har jag planerat vad jag ska göra imorgon, så
att jag inte fastnar inne hela dagen.
Sola, kanske drar och simmar?
• komma ihåg att äta frukost, brukar glömma det :b
•Gästblogga på mandis blogg
• Kanske till stan
• agility med vovven
• Blogga förstås
mer kmr jag inte på! xD
bara för att jag tycker bilden är söt ;'D

Shettishingst på 1 år

Följde med dessan till kungsö ännu mer cykling.
Hon ledde sin gullviva, medans jag tog en av shettishingsarna
och promenerade, kan ta oh säga att det va lättre en vad man trott!
Hingstar kan ju bli lite sepe, han fick väl några ryck och började korva sig
men annars var han faktiskt riktigt söt! Han hette Surprise om det stavas
så vet ja int men är på semester så bryr mig int x)
Men han var så himla sööt ♥ :')
pio09i
här har vi sötisen ! :D

20:17

Har varit med Ursula en sista gång
innan jag åker :(  Vi sa hejdå
kanske 30 gånger xD
Men jag kommar sakna min beebiis :(
Kommar sakna mina andra beebiisar också :(
Även fast det bara är en vecka!
Men nu ska jag göra lite tidsinställda,
så vi hörs! :)
Haha, mitt vackra face </3



Prästkrage

Det där är väl en prästkrage, eller..?



Tjenare! , det var länge sen

JULLE om fux och svart:
öö en fråga en fux har väll samfärgad man som svan eller?
Tja JULIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sen när blev heppor SVANAR!?
//Urre & Lirre

Barbie och dom 12 dansade prinsseorna,haha!

sov över hos käjsa, vi tittade på barbie! HAHA, måste vart det fulaste jag sett ;)
Ska snart cykla iväg med Dessan, till kungsö. Ätit en rejäl frukost men känner mig inte mett o:
tjockis man är då, men får väll se om man går ner lite eftersom de blir att cykla några mil till ;)
oljh
dässääns bild!

Feta hästar :D

Olivia ↑ (den har ni väl redan sett)


Julia ↑

11:00

Vaknade för lite mer än en timme sen.
Har varit på datorn ganska länge nu
men har inte orkat blogga, sorry ;)
Åker till Finland idag också,
båten åker typ kvart i 12 på natten och
är framme någon gång vid 10 imorgon..
Nästan 10 timmars båtresa till Finland.
Elller kanske ska man säga fastlandet?
Nej, fy vad fult det låter xd
Vi fortsätter med Finland tycker jag :P

fux och svart

Japp vi tre flickor som driver bloggen har ju varsin sköthäst+ varsin medryttar ponny :)
Ursula: Ramia-Welshcob-Fux  Lilleman-Shettis-Svart
Lisa: Emilio-Welshcob-Svart  Olivia-Shettis-Fux
Desire: Alice-Welshpartbed-Fux  Gullviva-Shettis-Svart
Håll med om att det börjar bli lite läskigt D:

Bilsbaeks Ramia

Lilleman

Vallas Emilio

Olivia
<3
Alice
:)
Gullviva
Japp nu vet ni vilka fåra hjärtan tillhör ;)

08.30

Vaknade 08 idag :( blää väder ute...
Men iallafall idag ska jag till Gullviva och Ursi och eventuellt Kajsa följer med :)
Jag ska göra följande:
Skruva i lite isolatorer, fylla på med vatten, ryckta, ner till stranden och plaska, Ursi tar Lilly och om Kajsa kommer med tar hon nog Ronja :)
Sen kl. 6 är det träff med kaninklubben :)
Men annars gör man väll inte så mkt apar på fejjan ;) (japp jag vet hur det stavas för er sm inte tycker att man får vara kreativ)
Nejmen ska väll äta frukst nu :)
MG jag höll på med detta inlägg i över en halvtimme O.o aja seees
:)
Tanker på dig ♥

Crocs,


Far till Kajsa nu!

Ska sova hos kassan igen :3 vi hörs bananer!
låten är så himla ful :')

Läskigt O_o

Ville äta kebab till middag av nån random anledning, så pappa for och skulle köpa det så glömde hann vad jag ville ha så då ringde han mig så fick jag prata med gubben som jobba i kassan, dog lite då x)
men nu lever jag igen och äter av min kebab, ha det gött hejs!

Går ut och fotar

Ni kan få bilder idag eller imorgon! :)
eller så sätter jag dom i ngt
tidsinställt ngn gång i veckan ;)
Oredigerad↑



En blogg på 3 människor på 2 veckor och 214 inlägg!

Coolt ;)

The Black shadows

b
image description
tadaa Lillem & Gullv och Emiliooo :p

jahaja

Annnnnnonym om 2 mil och lite till inte illa det ;):
hur ofta städar ru nrummet
Hej Julia visste du att det finns en sak som kallas ip- adress så kunde spåra upp dig x)
Men till saken. Jag städar mitt rum i stort sen varje dag är en liten skitgris som lyckas stöka till det varje dag :b


Indiiaanaa

2 bilder på en ganska söt ponny :)



Världens Finaste ♥


Bazna och Titanic

Hängde med Ursula och Kajsa till
Södersunda idag!
Det blev och cykla 2 mil...
Men det var roligt ändå :)
Vi tog med Bazna och Titanic till lite gräs så
fick dom äta lite :) Titanic vågade sig
till och med fram till mig :')
Sen tog vi dom till ridbanan lite
och då började Titanic göra några
små, söta bockingar!
Hon vågade sig t.o.m iväg från Bazna en
gång även fast hon bara är ngn månad! :)
How cute? :') ♥



2 mil och lite till inte illa det ;)

Japp! Vi cyklade till södersunda och gick lite med Bazna :)
supersöt!, hennes föl titnic(staving?) höll på att bocka och knäppa sig
så himla söt :'). Nu ska jag sädelistäda rummet sen kanske jag hittar på ngt.
Förresten dricker jag cocacoola om nån ville veta xD Ska leta fram min kamera
tror jag tappat bort både den & Hellen(my phone) :b Men så fort jag hittar ska jag
bjuda på lite bilder! :D så håll utkik! (:
haha ;D

Bio ikväll :D

:P Ingen aning vad det är för film men lite Twilight inspirerat ;)

Björkhagen 12.06.12

:)
:)
:)
:)
pio09i
:)
:)
:)
Lite bilder ;)

Gullviva 12.06.12

↑ böejar kännas tjatigt men är hos Gullis nästan varje dag ♥
Idag:
Flyttade vagnen + selen till Björkhagen
Putsade selen
Rycktade
Promenerade
Fottade :)
I nästa inlägg blir det en bildbomb så håll utkik ;)

Ut och gå med Bazna!

Now! later guys !

rubrik.

skulle farit till finland nu i veckan och vara där men, känns som om det blir för mke så far till swe över dan och shopppar i helgen eventuellt. Behöver lite nyttt. Nu ska jag städa lite grann, sen fota!
tänkt fota lite naturbilder. Men ska väll ut med voffen, sen vet jag väl int vad som händer har
inte så mycket att skriva får väll se om det här sista inläggt  för mig idag vet int ha det bra!

Tuesday

Kan fortfarande inte fatta att det är Sommarlov!
Känns helt underbart :D
Idag tänkte jag faktist gå ut och fota
något, packa till Finland imorgon,
kanske vara med Ursula och kanske börja
fixa lite tidsinställda!

Risig start på en Tisdag.

Vaknade av att min hår kändes äckligt, nån bulldoser där ute morrar,telfonen ringer..
Hade somnat med kläderna på & Glömt borsta tänderna, duscha. Känner mig väldig äcklad av mig själv
så nu är det dags att göra ngt! boggar när jag är renae ;)

Dagens planer med Gullis

Ta ut och ryckta+ fotta :)
Putsa sadel
Rulla ner kärran till Björkhagen
Putsa selen
Blir inte så mkt men har bara två timmar på mig ;)
:)
↑Bättre än inget

Dålig uppdatering, sorryyyy

Jag har liksom fullt upp på dagarna, bara hemma på morgonen ;)
Skulle mobilblogga om jag kunde men min mobil vill inte :/
Såå vad gör jag då på dagarna:
Igår: Gullviva 11-14
Promenera 18- ca. 20
Idag: Renovera kaninburen 10-11
Gullviva 12-14 (kanske 15)
Bio 18.45- kommer inte ihåg när den slutar :P
Men ska försöka blogga oftare, jag lovar!
Idag ska jag ta mig i kragen och verkligen FOTA Gullviva så att ni får lite bilder på henne ;)
Ska även fotta så att ni ser hur renoveringen av kaninburen blir ;) Men måste snart ut så jaja byee ;)
:) ← Kände att jag har böjat avnvända för mycket arkic pic ;)

Movietime!


Olivia 11.6 ♥

For ju som sagt till Bamböle idag!
Malin o Nellie kom med också :D
Började med att rykta en stund,
sen sprang vi lite med dom
och sen gjorde vi väl inte så mycket mer xD
Men något gjorde vi iaf
medans vi väntade på ägaren.
När hon kom for vi ut
och tömkörde! :) Olivia var
jätte duuktig♥ När vi kom tillbaka
så fick Oliven något spel och
börja hoppa och bocka och föll ner på
knä och galopperade på på knä
2-3 steg! xD Knäpphäst


hon sprakade även mig idag busponnin 




11.6

Haha, ojj vad aktivt jag bloggar
här då!
Har haft lite fullt upp xD
Men idag var vi och hjälpte till
när Ridskolehästarna släpptes! :)
Jag fick rida Danne till betet,
barbacka. Han var inte så jätteskön,
om man säger så! :p
Sen for iväg och förde ponnypojkarna+
stona till Järsö på bete! :D
Efter det gick vi in och
"stallarbetade" lite xD
När vi gjort det ett tag for vi till Bamböle!
bloggar om det strax ;)
Hittade ingen bild på Danne, så det fick bli en bild på bullar!



Gratis Pizza

Vi vart ju på R.K.S
idag och hjälpte till med att flytta heppor
stora hepporna red v till betet tog Flugis :D!
jättesnäll, Sen så skulle stona dit
vilket inkludrar,Mius♥
Fick lasta henne, tuffing man är
not.. sen ponny pojkarna.
Mockade ur Rockys & Ramia's spiltor
också det skulle göras! sen blev vi hungriga
och såklart no food, men vi fråga om vi fick
ta några pizzor vilket vi gjorde! :3
fettgrymt att få gratis pizza.
orkar int redigera :b

Y. E .S .M. Y. K. V. Ä. L. L. Ä. R. R. Ä. D. D. A. D !

Får fara och köpa godis!! :D :D :D


Lilleman 11.6♥

Känns som om jag skrev såhär igår..
men vänta DET GJORDE JAG JU! :O
Malin & Nellie kom med
vi hade faktiskt inge speciellt att göra
sen efter ett tag skulle Nellie hem D:
så då blev vi kvar vi lekte med
dom tricktränade
tömkörde och det var väll typ allt
önskar jag hade haft mat med mig
för jag va hungrig som en gris :/

OMG

http://ivorybloggen.blogspot.fi/2012/06/larde.html
Du Julia vi vet att man stavar det skepp men man får väll va lite kreativ +
du behöver väll inte skriva " det vet väll alla" x)

Gullviva 11.6.12

När jag kom dit tog jag ut henne direkt och rycktade.
Sen putsade jag hennes träns + putsade
Sen fyllde jag på med vatten
Sen kom Tessi och vi fixade några stolpar.
Sen tog jag ut Gullis och gick ner till sjön med henne och plaska (simma)
Blev inga bilder :(
Men imorn kan jag endå inte ta ut Gullis för hon blir riden så då borde det bli bilder ;) jaja hejdå :P

Är så sjukt nöjd med denna↑ bilden ;)

Mot lillem, igen :3

Yes vi har jobbat på stallus hela morgonen nu drar vi till lillem Malin o Nellie hänger med bloggar sen! :D


Gullis idag :)

Ska och ta hand om gullis idag + hjälpa Tessi med lite saker
Här kommer ett schema (japp I'm a härmiss)
Hjälpa Tessi att laga stacketet :)
Ryckta Gullis (tror inte att jag hinner ta ut henne)
Rulla ner skärran + sele till Björkhagen
Putsa träns, sadel + sele
Ryckta hingstarna + gå lite med dom ihagen
Byta vatten om det behövs ;)
Om klockan inte är över tre så tar jag ut Gullis :)

Ridningarna i går ;)

Först red jag ju en Amerikansk??travare som heter Bråttom även kallad Bråtti, Råttis. Hon var väldigt cool med tanke på att hon hade varit travare i 12 år ;) Men iallafall så red vi ut :) Hon skygga några gånger och i traven blev det någon blandning av trav, tölt och galopp :P Men hon var riktigt gosig och mysig :)

På kvällen red jag en islänning som heter Hnokki frà Krossi även kallad Hnokki (ni som känner mig vet antagligen llt detta men annars har jag inget att skriva om Dx) Jag hoppade barbacka på Anjas ridbana med honom, tjaa vad ska man säga underbart snäll xD dock hittade vi (Sofie och Jag) ingen utrustning så red barbacka i bara grimma -.-. Men najs var han hoppade lite barbacka också :) det var kul :)

Japp nu vet ni vad jag gjorde igår ;) Och nej det blev inget foto :( hann inte :( tyvärr men ska försöka fotta idag ;)

Even if i no that you gonna be better, it hurting to think about to lose you

Du är mitt allt, du är den underbaraste ponny som skapats på denna jord
du betyder så himla mycket för mig, skulle inte kunna leva utan dig♥
Världens finaste Bilsbaeksramia,you are the one♥

Smakprov

på dessa härliga pics :')

Ny profilbild på fejjan! :D↑
håll med om att finare måste man leta efter :')

Pluto! :D

Schnygga va? ;)

In the summer time i wanna live my life.


Imorgon blir det fullt upp!

På morgonen, runt 8 (?) ska jag och Ursula
till Sleipner och vara med när
dom släpper hästarna på bete! :D
Sen på eftermiddagen ska vi till
Bamböle igen :DD
gammal bild ↑ :')



Olivia 10.6 ♥

Började med att spraya henne
med lite myggspray.
Sedan ryktade jag lite :)
Efter det gjorde jag och Ursula lite
vackra filmer, hehe ;))
Britt och Agneta xD
(bara Ursula fattar :))
Sen skulle båda ponnysarna rulla!
När dom rullat sprang vi lite med dom.
Och Olivia har fått en massa muskler! :DD
Hängde lite på henne också.
Hon var jätte duuktig♥
Hann gosa med henne en liten stund
innan jag hängde på henne.
Ska försöka hinna vara med henne så
mycket som möjligt den här sommaren,
så därför far vi dit imorgon också! :D♥
Älskar dig♥

Sofie & Flugan!

bilderna är helt ur fokus men men x)

Lilleman 10.6 ♥

Vart hos bäbiseen idag!
ryktade lite grann, sen trickträning.
så resultatet blev att han lärde sig ett trick till!
Så nu kan han Stegra,Puss,Krafsa :D
älskar att han och jag lärt oss sånt (:
Vi filmade massor, kan ta och säga att dom blev
så himla konstiga haha skrattretande ;)!
Har ett gäng pics också ska strax ladda upp dom!
men föörst ska jag sätta bilderna på Flugis & Sofie
och maila lite pics till .. :D haha det ni !
[BILD KOMMER]


Hemma igen :)

Städar datan :)
sista gången ni ser denna, nu är den raderad :(

Nej, men Hej!

Just nu sitter jag och U i Bajlen på väg till Bamböle och lyssnar på någon konstig låt xD men vi ses sen x)


Lilleman in this wonderful weather! :3

Läääängtar! vi kan int ta ut dom idag för ägarn är int hemma. Och jag ska få lite hjälp med att komma igång med körningen tänker börja köra finaste prinsen :D! här kommer även mitt schema!
Ryktning
• Tricktränig
• NH
• gosa
det är allt jag kommit på hittils men dom är ju på bete!

snöööt <3



Dagens fullmatade schema :)

11-12: Rida Bråttom, uteritt med Elin och Index, Tessi följer med :)
12-ca. 13: Förstora hagen med Elin och Tessi
Närjagkommerhem-16: städa klart rummet, slappa, eventuellt städa datan
18-19: Rida Bråttom igen fast med Sofie och Danny på Anjas ridbana :)
Japp som ni märker, fullt upp hela dagen= mindre bloggning :( Men ska försöka så mycket som möjligt :)
Måste verkligen redera ← this pic :O

Wiiieee ;D

Måste va det vackraste jag sätt :')


@kajsa's!

Först och främst sorry för.. partyrocking!
nej, utan sorry för den frutansvärda uppdateringen!!
Har int haft tid att öppna dator.
Men nu ska ja sovaelisova över hos Kassan. Hon sov
hos mig igår! :) idag var vi funktionärer på sleipner,
var grinöppnare i drygt 6 timmar! så somande när jag kom hem!
Jo det är jobbigt att öppna en dörr hela tiden.
hade på mig en rosa regnjackan haha kan det bli tuffare? ;)
rightnow sitter jag i världens skönaste säng har ba lust att sova men
det vill jag ändo int xD sry för möppligt inlägg!
image description
:D

Barbackabilder!

Jo, så där ser jag ut när jag rider. Hur ser du ut? x)

Återligen har dessan fotat!

19:57

Har varit funktionär i ungefär
5 timmar om jag räknat rätt..
Sprang bara med protokoll
men är ändå helt slut xD
Men jag har just ätit och nu funderar
jag på om jag ska gå ut och fota!
Skulle inte sitta helt fel med
lite nya bilder!
Senaste gången jag fotade tror jag?



Besök!!Besök!!Besök!!Besök!!Besök!!Besök!!

http://fotoflower.blogg.se/ BESÖK!!! BESÖK!!!

Svar på komentar

Kommentarer
Postat av: Ebba

Superfiin bild <3 Komma till miig skadu göra Dessi, haha men de går inte, såå du ska städa ditt underbara fiiina ruum eler städa datan :D

2012-06-09 @ 18:34:47
URL: http://fotoflower.blogg.se/
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Okej blir att städa rummet ;) Tack Ebbizen♥

Har trååkigt -.-'

Den första som kommenterar vinner en länkning ;)
Vad ska jag göra?
Alternativ:
Städa mitt rum
Städa min lillebrors rum för dåligt vi stryker det...
Städa datorn
Gör en random header (som jag visar till er sen)
Annat (isåfall skriv vad)
Sa missa nu inte chansen att vinna en länkning ;)

Pic like this ↑ raderas om det blir att städa datan

Gullviva 09.06.12

När vi kom dit tog vi ut dom och rycktade :) Sen skulle vi ha varit till stranden men blev inte riktigt så...
Sen när i kom tillbaka putsade vi både sadel och träns. Sen rengjorde vi "vattendunkarna" och fyllde på ena;) Sen flömmade vi lite till Öska (nej jag vet inte hur man stavar namnet) kom då hjälpte vi att lasta ur henne :) Hon är super söt <3 Hade kameran med men glömmde fotta :( Men ni får överleva ;)
:) <-- Från i vintras :)

Skiss till header

Blir denna skiss bra Ebba? Bilderna kommer ju att bytas ut till dinna egna ;)
jj

Helgens planer :)

Lördag: Till Björkhagen och sköta Gullis :) Sen eventuellt börja på att städa rummet ;)
Söndag: Rida Brottom (är osäker på stavning) och städa klart rummet :)
:) Ja enda bilden jag har xD Brotti är den stora bruna hästen xD
hjk <--- Denna sötiz känner ni väll igen ;)

Godmorgon!

Vaknade precis just :)
Jag trodde jag drömde när
jag hörde att det regnade -.-
Men nej, nej det ska vara riktigt
regn alltid!
Jag och Ursula ska vara funktionärer
idag också! I regn, japp japp.
Fast det kanske slutar på dagen ;)
Och jo Sofie, ta dom bara! :)


Det kallas vackert.
(Dessan har fotat!)

?


Sofie och Nisse


Haha, Naaaw

Lika som bär? ;)



Emilio 8.6 ♥

Det här var min allra sista ridning
före sommarn :(
Men vi valde att ha lite hoppning
och sedan skritta ut och plaska! :)
Han vägrade en gång, men det var
helt mitt fel. Sen bjöd han fint framåt :D
Vi var förresten barbacka ;)
När vi hoppat en liten stund
for vi och plaska! :DD
Det var jätte mysigt♥
Och Dessan fotade också!
Kan det bli bättre? :) ♥
Finaste

@ Davids rum :)

sitter i Davids rum för jag orkar inte flytta datorn till mitt rum xD
Nejmen på stallet idag gjorde jag följande: Rycktade, putade träns (både alices och flugis), ryckthink :) Fottade Lisa och Ursi+ tvätta Nilshesten (eller rätare sagt glodde på när Josse och Soffi tvättade ;) ) Mrn jag flätade svansen ;)
Sitter ocg lyssnar på: Flickan och Kråkan på You Tube, älskar den visan :)
Men nu ska jag göra en header till en person :) seees
<-- Nykomling i arkivet :)

In the summer time i wanna live my life.


Plutoo

Red Pluto idag mius var Oren.. :(
Men Pluto var helt naja att rida red barbacka. Vi hoppa ngt skutt :) sen for vi ut och plaska, Pluto som brukar älska det bara står där och väntar på att vi ska gå tbx typ xD kom upp barbacka proud :') bilder kmr!


Skolavslutningen [x]

Japp nu har man klarat av sin femte skolavslutning :) Trodde serri att jag skulle dö för när rektorna bara: och nu vill jag att alla avgående kompisstödjare kommer fram och år varsin ros D8
Och jag är avgående kompisstödjare D8 Men jag överlevde :) Är otroligt nöjd med mitt betyg: berömloga (MVG) ialla ämnen förutom fyra där jag fig G (VG) :)
Efter skolavslutningen for jag, mammi och min lillebror till stan där jag fick: et linne, ett par shorts, en T-shirt. En tunnel till the rabbits+ någons slags leksak :)
Ska till stallet och fotta Lisi och Ursi + säga good byee till sötazte ♥
Imorn blir det Gullis och antagligen lite bilder när jag tränar lite trix ;) Känner mig forever alone så ska spela lite Wii med Dave (my lillebrother) så seees :)
ghj <-- Arikv skills ;)

SUMMERLUUUV!!

Vi är friiaaaa! :DD
Strax ska jag, Ursula och Kajsa
fira att det är Sommarlooov, genom
att fara och simmaa :DDDDDDDD
Jo, vi är vääääldigt glada nuu!
Men nu ska någon annan få datorn
så vi seeeees! :D
/Lisa & Ursula inte kajsa ;)

FRIII!!

Om några timmar är man äntligen fri :) Detta tänkte jag fira med en riktigt sommrig bildbomb :) Vissa är arkiv så då är dom eventuellt fottade av Ursi eller Lisa :)
♥ Polly ♥ ghj :) :)
image description
lp
:) OMG
<3 <3
Japp ha en riktigt trevlig sommar nu för det ska jag ha :D

Frihet.

Snart är man frii helt sjukt så fort tiden gått :')


Bilder från betessläppet!

♥↑
Är hon inte söt?♥

Ursäkta att bilderna är så fula, men kameran ville
inte sammarbeta den där dagen!

Nicki Minaj - Turn me on


Emilio 7.6 ♥

Det var ju meningen att vi skulle
tävla med Desire, Josefin och Sofie!
(aka- Dessan, Jossan och Soffan! xD)
Men tyvärr hade Ursulas fina
katt tagit in en fågel så
det blev storstädning!
Men vi kom fram till stallet sen iaf.
Då fixade jag spiltan + rykthink.
Sen gick jag runt och underhöll Kajsa och Ursula.
På samma gång, ja!
Men sen kom Finaste in och då ryktade
jag! ♥ Vi har ju sista gången
imorgon, hoppashoppas jag får Milen♥


moppehänder, i know ;)




*eating food*

Hahah, yesbox x))

Idag kom min fin fina älskling hem till mig♥

Fick en till avslutningsklänning xD Men denna var från Lindex sjukt snygg :D
så tänker ha den tomorrow friheten är nära! Men ett alavrligt problem! ska jag ha min andra från kapphal så ser jag lika dan ut som lisen o dessen elr min nying :O

Öga mot öga

Ni vet väll att en del säger att ridning int är en sprot för det mesta brukar det kunna va fotbolls spelare osv.
Idag då jag kom hem cyklande såg jag en liten grabb med fotbolls kläder komma cyklande, och ba plötligt hör jag ett morrande från mig typ "raaarr" han ba what? medans jag bara fort iväg xD

Ramia 7.6♥

Skötte världens finaste ponny♥ Ryktade,mockade,saltsten,vattenkopp,krubba,sopa. Skulle gjort mer i hennes spilta men hon kom in från lektion pgr av att hon var oren :'( fyy stackarn, imorgon har vi vi ju sista gången på denna termin i ridningen  skulle ju vara underbart att få mius, men men vi får väll se :)♥
Sen så cyklade jag & Kajsa and the Lisa he från stallet på vägen till stallet
vart det meningne att vi skulle tävla med dessan och gänget men min knäppa katt hade tagit in en
fågel så måsta städa upp det och det tog väll ca en timme.. Så  vi förlorade x)
aja sen på vägen hem stannade vi på ytternäs skola och röpplade deras linbanan.
hade ridväst & hjälm på mig för vi tömde vårt skåp så måsta ju få hem det på ngt sätt xD

-.-

Nu går det inte ens att
ladda upp bilder, bara från arkivet
isf :/  Jag som just skulle
fixa en bildbomb! :(
Men tills vidare får ni klara
er med arkiv bilder från mig.
Men, idag är det SISTA SKOLDAGEN! :DD
Känns som om jag tjatar om det heeelaa
tiden! :)
Nu har jag försökt sätta in bilder till det här
inlägget i kanske 7 minuter! xD
Men det funkar inte.



Torsdag

Vaknade kvart över sju och då steg jag upp D: kunde ju sovit en helt KVART till! Åt frukost och nu ska jag möppla mig ut med vovven undrar om jag kmr dö av värmen om jag har jeans. Men nu vill den lilla vovven ut hejssvejs!


6.5 nej, det var ju Juni

Sitter och chattar med Ursula som
inte hajar biffen xD
Var hos henne också, vi hoppade
schtudsmattaa ;D
Men nu sitter jag och babblar med
Fröken Ackren som vill att jag ska
publicera detta nu!
Så, vi ses!

Dessan & Alice

super fina tsm! :)

Ett tag sen...

Ja det var ett tag sen jag uppdaterade ;) sorry :(
Men iallafall :)
Hade Alice idag :) och vi hade barbackahoppning :) Det var jättekul :) första gången ;)
Nejmen finaste stoet var super duktigt inte en enda vägring, e så stolt :) Sen satt jag i cafét och chillade lite, sen gjorde jag rycktehink + box och co. :) Väntar nu på att Ursula ska skicka bilderna på mig ;)

Lisa anländer om fyra tre två ett elr så inte ;)

Ska va med Lisa för skulle dö av tråkighet men nu kom hom hejs / Ursula

Brumbrum x]

Fotade som sakt idag en del blev faktiskt bra! :O
kameran har börjar ge sig, men medans andra blev helt kakkamojja x[
Ska äta Pizza til middag gott & gott.  Ska faktiskt gå ut och fota ikv natur bilder
för en gångs skull ni har fått så mke hästbilder!
ska städa rummet igen men  det brukar ta några 133243 år xD
bildlöst inlägg men ska faktiskt ut och fota så ni får överleva x]


Bullbak! :)

Haha, extremt fult ord ;)

Mina vackra bebisar sitter och
jäser just nu och sen ska dom i ugnen!
Känns som jag uppdaterar dåligt,
gör jag det? xD
Fatta att det bara är imorgon
till som är en riktig skoldag! :D
Jo, jag byter samtalsämne ibland.
Vi har bara fyra timmar imorgon
och sen på fredag avslutning och sen
Hejdå skolan, Hej sommarlov!! :DD

@stallet

Blev hit tvingad och fota xD elr nä hade glömt att jag sku fota Kajsa, men dessan red också så fotade henne & Alice också ;) skötte finaste mius också ! Men nu ska jag röppla mig iväg och fota x)


Svar:

Det går typ inte att sätta in kommentaren här, men Malin vet ju själv vad hon skrivit ;)

Jo, hon äger honom fortfarande :)
Det var bara jag som var lite otydlig xD

Sofie & Indianen

Bara soffiiis får ta! :)


Jossan & Arrow

inte så många men dom är typ likadana som Lisas!

131 inlägg!

På en vecka!
Hur bra är vi inte? ;)

Josse och Arrow


18:23

Nu har jag varit med U och D :)
Vi var lite våldsamma, hehe..
Vi höll inte på så mycket med bloggen
för vi kom fram till att designen
är bra som den är! :D
Blev ganska kort inlägg men
det får ni leva med!

Grattis bloggen! :D

Idag blir welshclub.blogg.se en vecka gammal :D!

Maaaat! :3

Vart med desire & Lisa idag, Lyckades skada mig xD men är en stolwomen!
Lagade mat nyss, duktig man är ;) vet int riktigt vad jag ska skriva.. Jo att på fredag
har vi ju sista gången. Men jag & Lisa har funderat på att byta grupp :)
alltså att vi båda byter till samma grupp x) asså nej utan att vi byter grupp
till en annan grupp båda 2. Hahha här förklarar man det helt perfekt!
vart till tandis idag, får tanställlning i september både uppe och nere D:

Ananas

HEJ JAG ÄR EN ANANAS HEJDÅ



@ Ursi :)

Ursi och och sitter och arbetar på Rosie medans Ursi arbetar på Doris medan Liza (ja det där är ett z) chillar på Kerstin. Vi ska fixa lite utmaningar och utmningar till bloggen och eventuellt fixa designen :) sen ska  jag fotta Fodil och Liza (med z) :) Men ja cee yee bee :)
k
Suddig men endå ganska charmig ;)

Jag och Alice igår: av Lisa Lignell


Naw ♥

Haha dissa min min och kolla på finaste hesten istället ♥

Någon som har lite fokus här xD

Jeyy hon vägrade inte :)♥

Min min x'D

Där kom vägringen xD

Kaninhopp, hehe
Tack Lisa för dom fina bilderna :)

Resten av veckan:

Idag: Skola och sen fixa lite på bloggeeen
med UA och DK ;D
Onsdag: Inte något speciellt planerat mer än
skola
Torsdag: Skola, sista dagen♥ sen stallet♥
Fredag: Skolavslutning sen hem och sen
stallet och rida! :)
Lördag: Bamböle/vara funktionär
Söndag: vara funktionär/ Bamböle

Dessan och Alice


Godmorgon :)

ONEJ!!! klockan är snart 8 och jag börjr 9 och jag har inte anns ätit frukost :( Måste rusa HEJDÅ!!!!!!

Jag vet att det ser ut som om jag drar henne u munnen men jag håller i manen ;)

Tjenare kexen är ni här och smular.

Bloggar sååhäär fort nu tro mig. Är nämligen på min brorsa's dator utan att han vet det.
Så skyndar ja mig innan bomben anländer. Ska Ladda upp pics på Dessan & Ääälice
så now i'm gonna run! Hejdå alla små smulor där ute onej jag hör trappsteg nu dör jag!!!! :s

100% äppeljuice


:(

Ska sova nu, natti natt små ungar :)
//Dessan

Håll med om att sötare par får man leta efter ♥

20:25

Gaaah, känns som om jag
kommer somna exakt nu :(
Är så himla trött av ngn anledning ?
Men var iaf och fotade Dessan med
Ursula idag! Sjukt fina är dom! :)'
Vi har förresten matteprov imorgon -.-"
Det är väl inte meningen att man
ska ha prov sista veckan i skolan!?
Kan ju säga att bilderna inte blev dom bästa...
som ni ser..↑ men Alice och Dessan är fina!



Ursiii

Om du ser detta:
SKYNDA DIIIG med du vet vad ;)
//Dessan (nej jag orkar inte heller ta fram den vackra underskriften 8()

Alice ♥

Red ju finaste idag ;)
Det gick väll sådär ;) Hon var lite nervös i uppvärmningen och skyggade och skenade två gånger xP dock höll jag mig kvar ;) Sen skulle vi hoppa igenom banan en gång och det gick väll bra förutom att det gick snabbare och snabbare efter varje hinder xD Sen höjde vi, det var nog bara 10cm högre och då hände det Dx Första och andra hindret går bra men sen blir tvärstop och jag flyger framför sadeln detta händer två gånger xD men sen hoppar hon dock håller jag på att flycga av igen eftersom att det blev ett kaninhopp, och en gång till :P sen kom vi igenom banan ;)
Inga bilder i detta anlägg för Ursi ville att jag skulle blogga ett inlägg innan jag fick bilderna ;) SÅ dom kommer i en  ildbomb sen :)

Monday

FÖRLÅT FÖR DEN UR DÅLIGA UPPDATERINGEN!!
Skolan chill, vi vart till rysk konsulatet
och lyssna på babbel och fick bullar & Läsk x)
Sen cyklade jag, Lisa & Kajsa till stallet
gick lite trögt. Vi fotade lite och så gjorde jag det!!
jag skötte på en måndag :') gjorde bara träns men ändo!
Nu vill jag ha mat jag överlevde på en halv banan så
gissa vems mage som är hungrig efter att cyklat 14 km!
Hahhaha tvingade min bror att komma pp med min telefon
så skulle han få låna min stora dator men dt kmr han nt moahah.
/Ursula (orkar inte röppla fram den där makamodulen)

Hopptävling ÅM final - 3.6 2012

©

Men Ferranoo vad söt du är :')


:D

Vacker rubrik i know xD Sitter här och chillar och äter Valio lättfil ;) Börjar 9 och går till tå idag :D ooopsiii mena två ;) Sen bär det av tillstallet och där blir det ryckthink och ena sadeln tror jag ;) Sen kommer Ursi och Lisi och fottar :D Äntligen blir det nya bilder ;)
Ronja <--- för er som undrar så jooo Ronja är blandning mellan arab och isis ;)

Minnen :')

Jag minns då Lisa & Jag var nybörjare i ridningen. Så sa Lisa
- Jag fattar inte hur jag kunde få fel galopp jag hade ju rätt sitben!
Och nu sitter jag hemma skrattar  ihjäl mig över det :D

Sen minns jag då jag och dessan stod vid cykelparkeringen? i skolan.
Och vi började skrika på varann, och så var vi arga hela dagen sen kom vi båda
och bara - Dessii - Ursii hahha xD

Chattmate

Hejsanhoppsa kollar ut genom fönstret och ser att solen är där! x)
chattar med Dessan på fb hon är den inne som är inne haha!
ska väll äta frukost, sen ut med vovven. Men nej nu loggade Lisa
in så både dessan & Lisa online läskigt O_o noot...

20:58

Hade egentligen inte tänkt blogga
men jag kunde inte hålla mig! :)
Var ju och fotade ÅM idag!
Bilderna blev inte dom bästa
men jaja ;) Tänkte ladda upp några
imorgon! Imorgon ska jag och Ursula
fota Dessan också!
image description
arkiv :')↑

ÅM hopptävlings bilder

 

Kameran var inte riktigt på humör därför är bilderna helt kdfjkj



Tråååkar

VILL SE PÅ FIIIIILM!!!
Men ammi och dadi kollar på något: Elizabeth (stavning) 60 år på tronen
men aja ska väll gå och tråka mig med det ett tag nu dåe X)
Godnatt :)
lp Haha naw<3 Bild jag fottade idag ;)

Gullviva 03.16.12♥

När jag först kom dit till Ponnylyckan så tog jag ut Gullis och gick igenom dom tre trick som hon och jag kan tillsammans; stegra, puss, krafsa. Nu kan vi även buga, tack så jättemycket Sandra :) Sen rycktade jag lite snabbt och kollade hovarna, sen gick jag en kortis promenad. Sen rengjorde jag mina borstar. Sen kom Sandra och Kajsa springande (gående) och så att Gullviva skulle stå hoss Sandra för att hovslagaren skulle titta på Gullvivas hovar. Jag följde med och satt hoss Sandra en stund och bara chilla medans Linus (som står hos Sandra) atackerade (nej jag vet absolut inte hur det stavas *hostatack*) stackar Gullis :'( Ja men sen då så väntade vi på hovslagarn som aldrig kom -.- så tillslut gick jag tillbaka till hagen och putsade Gullis träns och sen rengjorde jag "dunkarna" som dom har sitt vatten i. Sen rycktade jag ena shettishingstenfölet och övade med den vad prooo och smaknigar betyder, gick riktigt bra mot slutet :) Sen åkte jag hem och sitter nu och väntar på att maten ska bli klar :) Och nu har jag ätit och ni ska jag städa kaninburen ;) Detta måste vara det längsta inlägget hitills ;)
k <-- Gullis &hearts;
bawie &hearts;
k vacker (noot) xI

Tjock ponii, hihi :)

haha, sitter och skrattar åt bilden :')
Hon sprang i någon konstig vinkel, egentligen
är hon inte sååå fet ;)



15:01

Hejsan! sitter hemma och väntar på maten x)
Jag & Lisa tänkt fara och fota ÅM där runt fem tiden.
Vet ni! Jag ha lyckats med det omöjliga
jag städade mitt rum :') so proud of my self! xD
vet int riktigt vad jag ska göra...
Jaja ska väll ta och göra ngt med livet
bloggar senare! :)
en bild på mig & fin fina märta! :D

Olivia 3.6 ♥

Mockade lite snabbt först, sen rykta
och sen skulle bådas hovar verkas.
Haha, Olivia tyckte ju verkligen om det xD
Men sen kom transporten och sen bar
det iväg till betet. Dom sprang inte
så mycket först men efter typ en timme (?)
Så fick Olivia något ryck och sprang
typ 3 varv runt hagen i galopp!
Knäpphäst!♥
Söt♥ ↑





I'm running to my freedom.


Lilleman is the best♥

Först då vi kom så trodde vi som vanligt att dom rymt
men som vanligt var dom inne i sitt vidsskydd och åt ;)
Vi mockade först, sen ryktade vi lite
sen skulle Lillems hovar värkas. Sen vare dags att lasta dom
fick lasta Lilleman som tydligen var svårlastad?
Men han gick in direkt hehe verkligen svårlastad xD
Sen släpptes galningarna på bete hos Nadja.
Så himla söta♥ Tricktränade lite grann.
Här är resultatet↓ :')

Dock behöver han hjälp upp men annars vet han vad "stegra" betyder!
Övade lite på Puss också vilket han också kan nu :D
Idag hade han betyligt mke mer respekt för mig (:
Nästa söndag tar jag med mig extra byxor ;)

Tidsinställt.

Eftersom hela welshclub är ute så
passar jag på att göra ett tidsintställt
kmr inte kunna blogga från mobilen
för den kmr döö x( Men gör ett tidinställt nu
som ni får glo på i nästans hela dan :(
sorry för det men evetuellt bloggar alla då vi kmr hem! :)

Mot Bamböle pollarna ;)

Sitter i bilen och chillar x)


SÖNDAG :)

Idag ska jag till Gullviva :D Jaf sjulle ha kört henne men hon får sina hovar fixade idag så det får bli nästa gång ;)
Men ska typ göra följande:
gosa
fotta
ryckta
trickträna
putsa
rycktsakerna
gosa lite till ;)
kanske blir en kortis promenad också ;)
Ska åka efter lunchen som mamma snart ska laga ;)
Kunde inte Gullviva åka till Linda? Det skulle vra perfekt ;) (Lilleman och Olivia finns hoss Linda)
Ursi och Lilleman
Lisa och Olivia, snart Rebecka (stavning)
hjk Jag och Gullviva
Japp vi ÄLSKaR shettisar ;) hehe och jag älskar min favvo ko <3

Efter den en kommer den andra.

Gomoorron! Vaknade av att min katt var här inne och lekte på golvet
asså börjar nästans tro hon är en spion! för grannarna har kommit och sakt att hon brukar sitta på deras fönsterbräde och kolla in i husen. Och nu krup hon under mattan,sprang under sängen osv.. Sen när hon äntligen gick ut gissa vem som kommer då? Jo zimba, först hoppar han upp till min säng och kontrollerar att det är jag, sen börjar han kolla runt. Sen hittar han tydligen ett spår av mysan och försöker också röppla sig under mattan :s


uj hatar mitt R som jag har i pannan ser ut som en såndär röd sak
endel människor har! :/



Sunnuntai

Idag far vi till Bamböle! :)
Knäppis 1 och Knäppis 2 ska släppas
på bete! ;) Vi kommer stå med
kammerorna redo, hehe
Förresten så söker Jag och Ursula
fotograf som Ursula redan skrev
i detta inlägget! :)
Så det blir väl uppdatering lite
senare på dagen!
Plutt♥



Imorgon släpps monstrena på bete!

Vi ska få hjälpa till och så kmr vi eventuellt fota lite! :D
Och det som gör mig ännu gladare är att dom lovat fint väder imorgon!
hoppas nu att jag inte blev lurad för då kollade jag på väderrapporten thih roligt ord
heelt i onödan Dx
Lilleman - Gräääs!


Fotograf sökes! :))